Astrologija ima odgovor na pitanje zašto nemate partnera!

Često je u pitanju najveća mana svakog horoskopskog znaka

59

Ovan
Sami ste jer smatrate da svako mora da prati baš ono što ste zacrtali, prostor za kompromise kao da ne postoji za vas. Partnere lako preplašite svojom jakom energijom i aktivnošću tako da se druga strana lako uplaši.

Bik
Lako se ušuškate u poznato okruženje i navike pa vam je teško da izađete iz te zone komfora. Razlog za singl status upravo leži u ovoj inertnosti da promenite sve i napravite iskorak.

Blizanci
Teško vam je da razlikujete druženje i emotivno povezivanje na višem nivou pa dolazi do konfuzije. Više koristite logiku i lako bežite od obaveza jer ste u suštini dete koje voli da se igra.

Rak
Dajete svim odnosima na važnosti toliko da u stratu pravite plan o budućoj porodici i braku. Manjak zabave i opuštenosti su direktno povezani sa vašim singl statusom.

Lav
Zabavno vam je da flertujete i da vam se dive. Niste spremni da se upustite ni u šta sve dok ne steknete poverenje, ali pošto je lenjost vaše drugo ime ni ne trudite se da ga steknete.

Devica
Sve dok je sve po planu i programu koji ste zacrtali možete da budete u vezi, a odnosi nisu posao koji se planira. Detalji su važni ali i emocije, što je za vas izazov.

Vaga
Vaga ima potrebu da oko sebe skuplja nekoliko potencijalnih udvarača ali nepogrešivo bira pogrešnog. Uvek dajete prednost osobama koje narušavaju vaš mir i balans.

Škorpija
Tražite stopostotnu posvećenost i poverenje koje prevazilazi granice prosečnog. Laž vidite kao izdaju i plašite se da će svi napraviti istu grešku.

Strelac
Dok držite predavanja o istini i moralu druga strana se sprema da ode. Niko ne voli autoritete u vezi ali svakako očekuje istinu makar ublaženu.

Jarac
Neverovatno ste rezervisani i to partnerima postavlja barijeru da dođu do vaše suštine. Emotivni odnos je zasnovan na davanju i primanju, što vama malo teže ide.

Vodolija
Svesni ste da se ne uklapate ni u jedan kalup ali to ne znači da tamo neko ne postoji ko bi bio dovoljno zainteresovan da istraži vašu različitost. Kao previše nepredvidljivi stvarate nesigurnost drugima.

Ribe
Previše verujete u druga ali u sebe najmanje. Samopuzdanje u vaše sposobnosti je toliko oslabljeno da bežite od povezivanja koje prati skrivanje od celog sveta.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...