Novak Đoković igra u filmu Miloša Bikovića

137

Miloš Biković prošle godine u Kanu predstavio je projekat „Tesla“, koji će se snimati naredne godine i za temu imati život Nikole Tesle.

Naime, Biković je sada, kako prenosi „Kurir“ otkrio da će u novom filmu o Nikoli Tesli jednu od uloga imati i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Ova saradnja je najavljena na trbini „U krupnom planu“, koja je održana nakon otvaranja Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE.

„Da biste ostvarili rezultate kakve Nole ostvaruje, morate da posedujete određene vrednosti kao što su disciplina, džentlmenski stav, odricanje, asketizam… Sve to formira šampionski mentalitet. Čovek koji se iskaže u tim vrednostima kasnije prepoznaje trud drugih ljudi i podržava ga. Zato je i došao na premijeru i ja sam mu veoma zahvalan na tome, kao i na svemu što radi za Srbiju“,  rekao je Biković za pomenuti list i  dodao:

Biković je takođe ostavio ulogu Tesle za sebe, ali je spreman i da je prepusti nekom drugom kolegi.

„Ne bih svoju glumačku ambiciju stavio ispred dobrobiti projekta. To je nacionalna tema i ako budem imao mogućnosti, dao bih ulogu nekom ko je prepoznatljiv na globalnom nivou“,  rekao je Biković.

Inače, film „Tesla“ snimaće se najverovatnije na engleskom, srpskom i ruskom jeziku.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...