Vikend će najviše prijati Devicama, dok će Blizanci imati neke neprijatne situacije

Ljubavni vikend horoskop za 21. i 22.09.2019.

63

Ovan
Velike su šanse da vam planove omete neka treća strana, ali uprkos tome ostanite pri prvobitnom lanu. Opustite se uz partnera i malo mu popustite.

Bik
Imate osećaj da se partner povukao, a samo je spustio loptu i okrenuo se sebi. Razgovarajte više sa njim/njom, ćutanjem i nagađanjem ništa ne postižete.

Blizanci
Izbegavate se sa partnerom, a to vam i nije najpametnije. Razlozi nisu tako dramatični da bi se stvarala distanca. Pokušajte u nedelju da popravite to.

Rak
Niste toliko željni druženja, ali neka bitna osoba želi da vas vidi. Izaberite najmirniju varijantu za viđenje jer će vam samo to prijati.

Lav
Neki prijatelj vas „ispaljuje“ i to vas tera da se opet povučete i ne potražite neko drugo društvo. Bez obzira koliko lepo izgledali vi se osećate grozno i na taj način terate partnera ili simpatiju od sebe.

Devica
Možete da očekujete miran ljubavni vikend, pa bilo da ste sami sa partnerom ili da idete negde zajedno. Ako ste singl obratite pažnju na nekog novog prijatelja, jer nije samo prijatelj.

Vaga
Očekuje vas dinamičan vikend, imate dosta planova i očekivanja. Nećete stići na sve strane, ali ćete biti zadovoljni. Neko vam privlači pažnju.

Škorpija
Neki iznenadni susret ili poziv će vam preokrenuti sve planove, ali ćete uprkos tome uživati. Prepustite se partneru ili simpatiji i ne brinite.

Strelac
Planovi u vezi sa nekim putem će se izjaloviti, ali verujte da to ide u vašu korist. Neko na skriveni način pokazuje da mu/joj se sviđate.

Jarac
Zato što želite sve na brzinu i odmah potencijalno upadate u sukom s partnerom. Dramatično branite svoju poziciju dok on/ona žele da se distanciraju od vas.

Vodolija
Imate osećaj da se partner povukao, a samo je spustio loptu i okrenuo se sebi. Razgovarajte više sa njim/njom, ćutanjem i nagađanjem ništa ne postižete.

Ribe
Bićete u centru pažanje iako ne biste to voleli. Partner ili simpatija ima neke ideje i iznenađenja i jedva čeka da vam sve ispriča.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...