Rakove očekuje bitan dan na poslu, dok se kod Strelčeva stabilizuje sve

Dnevni horoskop za 23.09.2019.

61

Ovan
Spremite se za pozitivne okolnosti na polju posla i karijere jer ono što vas očekuje neće biti malo i nosiće veliku odgovornost u sebi. Štedite energiju i više odmarajte jer je pred vama dinamičan period.

Bik
Danas lakše komunicirate sa najbližim okruženjem, a partner želi da vam pokaže koliko mu je stalo. Stvari se popravljaju i ulaze u mirnije tokove kada je posao u pitanju.

Blizanci
Bez obzira što se sve dešava ubrzano, lagano hvatate sve konce i ulazite u rutinu koja vam je sada potrebna. Neko će hteti da vas pohvali.

Rak
Očekujte neku bitnu vest danas u vezi sa poslom. Ako se i desi da se prekine neka saradnja, ne brinite, doći će uskoro nešto bolje.

Lav
Koliko god vi mislili da ste u pravu neko dođe da vas demantuje. Ova energija vam je posebno danas izražena na poslu pa se preispitajte svoje stavove i da li je malo ego umešao prste.

Devica
Postoji mogućnost za neki novčani dobitak koji dugo čekate. Neko izuzetno zanimljiv pokušava da stupi u malo dublji kontakt sa vama.

Vaga
Privlačite pažnju nekim ishitrenim odlukama koje nailaze na neodobravanje, partnera, porodice, a i saradnika na poslu. Niste još raskrstili sa prošlošću pa se neke priče vraćaju kao bumerang.

Škorpija
Ne dozvolite da vam danas nečije loše raspoloženje pokvari dan. Ukoliko dopustite, možete uživati u društvu neke prijatne osobe koja će vas svojim prisustvom napuniti pozitivnom energijom.

Strelac
Danas se osećate bolje nego prethodnih dana iako je oko vas malo veći nered, što među najbližima, što na poslu. Satabilizuje se odnos sa partnerom i pravite zajedničke planove.

Jarac
Neke nesuglasice na poslu danas ćete rešavati tako što ćete se povući i uživati sa partnerom. Pošto niste svađalica, čekaćete neki drugi dan da raspravite sve kada se strasti smire.

Vodolija
Ovo je idealan dan je za otvaranje prema partneru. Razgovarajte sa njim/njom i recite kako se osećate.

Ribe
Intuicija vam je danas na vrhuncu i nemojte je ignorisati. Sačekajte sa bitnim poslovnim odlukama, bar do kraja nedelje.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...