Device teško podnose kritike, dok bi Ovnovi trebalo da se malo više prilagođavaju

Dnevni horoskop za 24.09.2019.

61

Ovan
Trenutno ste na klackalici, prija vam intimnost, ali biste voleli i da imate više slobode. Morate da prilagodite svoje ponašanje svakoj situaciji.

Bik
Naredne dane iskoristite za intelektualani radi i to baš na poslu. Potrebno je da unesete više balansa u svakodnevne navike.

Blizanci
Moguća su emotivna zahlađenja, distanca i jačanje neke opsesije. Ne naprežite se previše u analizama, samo vam nanose štetu.

Rak
U domu su prisutne intezivne rasprave, gde neko pokušava da vas primora na promenu i prilagođavanje. Trenutno razmišljate pod jakim pritiskom.

Lav
Sačuvajte bitne informacije samo za sebe i pokušajte da ne otkrivate planove bar do kraja nedelje. Dosta ste uznemireni zbog potencijalnim promena na ličnom planu.

Devica
Teško vam padaju sugestije i prebacivanja pa se povlačite u svoj svet. Okrenuti ste materijalnim stvarima u životu, specijalno novcu.

Vaga
Nemojte srljati u promene i neka brza rešenja, već sačekajte da se sve slegne. Očekujte bitne i povoljne vesti u vezi sa poslom.

Škorpija
Oslonite se na iskustvo i intuiciju, nećete pogrešiti. Iznenadne promene na poslu donose kratkotrajne nestabilnosti.

Strelac
Oprezni ste, ali shvatate da ipak morate i sebi i drugima da date onu najpotrebniju slobodu. Pritisak na poslu neće lako popustiti.

Jarac
Gubite iz vida osnovu za jake emotivne odnose , a to je poverenje. Ne verujete sebi i samim tim ni drugima, što vas poprilično tera u izolaciju.

Vodolija
Stižu povoljne vesti u vezi sa poslom, ali ćete dobiti dodatna zaduženja. Pripremite se za rad pod pritiskom.

Ribe
Nagli preokret u svakodnevnici može da vas natera da promenite navike i da zadržite samo one koje su dobre po vaše zdravlje. Ne gurajte sebe u komunikaciju sa neprijatnim ljudima.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...