PSG: Zastrašivanje opozicije, demoliran lokal našeg funkcionera

184

Nepoznati počinioci demolirali su ugostiteljski objekat poverenika Pokreta slobodnih građana (PSG) u Valjevu Zorana Rafailovića, saopšteno je iz PSG i navedeno da su polupana sva stakla na izlogu lokala i naneta oštećenja na inventaru, prenosi Danas.

„Policijski službenici koji su, po pozivu Rafailovića izašli na lice mesta, sačinili su zapisnik o uviđaju, ali su, prema rečima Rafailovića, odbili da pregledaju video zapise sa video nadzora na kojima se vidi napad, kao i izvršilac, uz obrazloženje da će to učiniti posebni inspekcijski službenici, koji se ni dvanaest sati nakon događaja nisu pojavili“, navodi se u saopštenju.

PSG je ocenio da je jasno da se radi o nastavku procesa zastrašivanja opozicionih snaga u Valjevu jer je Rafailović dugogodišnji valjevski ugostitelj koji nema ličnih neprijatelja.

„PSG smatra da je svako nasilje neprihvatljivo, a kada se radi o ovakvom obračunu sa političkim neistomišljenicima, to nasilje dobija oblik specifičnog političkog terora nad slobodnim građanima zbog njihovih političkih i opozicionih stavova“, dodaje se u saopštenju.

Izvor Danas Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...