Vesić: Rok za dodatne radove na Trgu biće ispoštovan

281

Na Trgu republike već je rok za dodatne radove od 35 dana biti ispoštovan, za dodatne radove od 35 dana biti ispoštovan, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući na TV Hepi.

On je ponovio da će promene omogućiti da kolovoz mogu da koriste pešaci i biciklisti, što je i bio cilj ovih radova, naglasio je zamenik gradonaćelnika.

„Ja sam ovde u interesu Beograđana. Izvođač radova nije vodio računa da su na kockama velike neravnine koje su otežavale kretanje, zbog čega sam naredio da to poprave u zadatatom roku, i o svome trošku“,  ukazao je Vesić.

Vesić: Trg republike od jutros otvoren i za saobraćaj i za pešake

On je podsetio da je za vreme ove gradske i republičke vlasti rekonstruisano 500 fasada u prestonici, da je obnovljen Muzej savremene umetnosti u kome se u naredna četiri meseca održava retrosprektivna izložba Marine Abramović. Takođe da je uređena Slavija, sa koje su uklonjene ćevabdžinice i drugi neprimeren sadržaj sa jednog od najvećih beogradskih trgova. Takođe i rekonstruisan je Trg republike, Kosančićev, Topličin i Obilićev venac, kao i garaža koja je prograšena za najbolje rekonstruisanu garažu u Evropi za prošlu godinu.

„U konkurekciji 13 zemalja koje su mahom iz Evropske unije, garaža „Obilićev venac” proglašena je za najbolje rekonstruisanu na Starom kontinentu u 2018. godini“,  ukazao je zamenik gradonačelnika.

Izvor Infobrif/Beoinfo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...