Niko se nije kandidovao za novog predsednika DJB

92

Pošto se ni u trećem izbornom ciklusu niko u propisanom roku nije kandidovao za novog predsednika Pokreta Dosta je bilo (DJB), Branka Stamenković koja rukovodi tim pokretom, odlučila je da rok za kandidovanje produži do 29. septembra u ponoć.

Stamenković je, saopštio je DJB, po treći put pokrenula apel koji je potpisalo 70 odsto članova DJB, i odlučila da produži rok za kandidature i angažuje celu organizaciju kako bi ubedili osnivača Pokreta Sašu Radulovića da se ponovo kandiduje.

„Imajući puno razumevanje za činjenicu da je za Sašu Radulovića pozicija predsednika programskog saveta DJB mnogo ugodnija, jer je na njoj u poslednjih godinu i po dana bio pošteđen blata u medijima i napada kako sadašnje, tako i bivše vlasti, ali članstvo je ipak uvereno da je za dalji razvoj i napredak mlade organizacije kakva je DJB od suštinske važnosti da se njen osnivač ponovo prihvati liderske odgovornosti“, piše u saopštenju.

DJB podseća da je već u dva navrata, u decembru 2018. godine i u februaru ove godine, raspisivao izbore, ali su izostale kandidature za predsednika Pokreta.

Izborna skupština DJB zakazana je za 19. oktobar, navodi se u saopštenju.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...