Siniša Mali objavio svoje diplome i priznanja na Instagramu (FOTO)

139

Ministar finansija Srbije Siniša Mali objavio je na zvaničnom Instagram nalogu sve diplome i priznanja koja je stekao u Srbiji i inostranstvu, a koji su, kako kaže, dokaz njegovih akademskih uspeha, javlja N1.

„Nažalost, ima onih koji svakodnevno rade na tome da uruše sve ono na čemu ste decenijama radili. Moj odgovor njima je – znanje niko ne može da vam oduzme“, napisao je ministar finansija.

Između ostalog, Mali je objavio pohvalu za najbolji uspeh na trećoj godini studija i diplomu Ekonomskog fakulteta u Beogradu, koji je završio 1995. godine, sa prosečnom ocenom 9,27. Objavio je i diplomu tog fakulteta o stečenom akademskom nazivu magistra nauka, kao i diplomu i sertifikate sa Washington Univerziteta u St. Louisu.

Podsetimo, nedavno je zgrada Rektorata Univerziteta u Beogradu bila blokirana od strane studenata koji su izneli zahteve u vezi sa doktoratom ministra finansija.

Studentkinja koja je učestvovala u blokadi Mila Jovanović je izjavila da će se vratiti blokadi ukoliko bude doneta odluka da doktorat Malog nije plagijat. Njenu izjavu je komentarisao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da bi mu bilo smešno da nije reč o Univerzitetu.

Mila Jovanović saopštila šta će studenti uraditi ukoliko bude odlučeno da doktorat Malog nije plagijat

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...