Izmene u javnom prevozu tokom manifestacije „Beogradska rolerijada 2019”

98

Tokom održavanja manifestacije „22. Beogradska rolerijada 2019”, u ulicama Terazije, Kralja Milana i Kolarčeva, od 27. septembra u 20 časova do 30. septembra u 4:00 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Trolejbuske linije 21, 22 i 29 i autobuska linija 31 saobraćaju od perifernih terminusa do Trga Slavija i nose oznaku 21L, 22L, 29L i 31L; Privremena autobuska linija 22A se ukida, a vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraća delimično izmenjenom trasom: u smeru prema Dorćolu ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanska, Braće Jugović, Francuska i dalje redovno i koristiće stajalište „Dom omladine“, dok u smeru prema gradu saobraćaju ulicama Francuska, kroz terminus „Trg republike“, Braće Jugović, Dečanska, Trg Nikole Pašića i dalje redovno i koristite stajalište „Trg republike“ koje u redovnom režimu koriste linije 43 i 96.

Autobuske linije 32E, 43 i 96 će saobraćati na skraćenoj trasi do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)” i nosiće oznake 32EL, 43L i 96L i za iste se uspostavlja privremeno stajalište preko puta postojećeg u ulici Jovana Avakumovića.

Autobusi sa linije 27 će, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Braće Jugović, Francuska, terminus „Trg Republike“.

Minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Braće Jugović, Francuska, Cara Dušana i dalje redovnom trasama, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor Infobrif/Beoinfo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...