Očekuje nas Mlad Mesec u Vagi koji unosi svežinu u sve odnose!

Najviše će pogoditi Vage i Ovnove

135

Tokom subote, 28. septembra , očekuje nas Mlad Mesec u Vagi.
Specifičnost ove lunacije leži u tome što je opterećena Saturnom, ali opet s druge strane je podržana Jupiterom.

 

Šta nam je činiti tokom ovog Mladog Meseca?

U centru dešavanja će biti veze i odnosi (Vaga) i potreba da se pomogne.
Ne bi trebalo da odbijamo da pružimo pomoć, niti da obijamo nečiju želju da nama pomogne.
Potrebno je suočiti se sa svojim strahovima, do veze, odnosa, prijateljstva i saradnje.
Kontakt sa drugima ne sme da nam stvara strah i potrebu za begom ili negativnim mislima.

Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi onda će sigurno iskočiti neki problem koji je vrlo intiman, a potrebno mu „lečenje“ i „popravka“.
Ako ste singl onda će vam biti potreban isceljitelj, neko ko će vam zalečiti neke stare rane i neko ko će vam pružiti podršku.

U svemu ovome bitno je da se ne opiremo, niti da odbacujemo mogućnost ranjivosti i slabosti.

Vreme je da se zalečimo, podignemo i krenemo napred, a pogledom u prošlost (Saturn) samo osvešćujemo naše bolne tačke koje mogu da se zaleče upravo pod ovom lunacijom.

Ovan
Vaša tema ovog Mladog Meseca je strah od gubitka partnera. Razgovor i podizanje samopuzdanja većom dozom poverenja „leči“ vaše boljke.

Bik
Bikovima će naajbitnija tema biti tema negovanja. Koga ćete da negujete sebe, partnera ili svojom pažnjom i razumevanjem oboje?

Blizanci

Poruka ove lunacije da ono što volite ne možete da kontrolišete. Pustite da se odvija sve svojim tokom, a vi se samo prepustite lepim emocijama.

Rak
Napravite izmene u polju doma i svega onoga što smatrate domom. Potežite stare priče i probleme samo u cilju poboljašanja svega sada, specijalno u vezi sa partnerom.

Lav
Imaćete priliku da povedete razgovor o svojim i tuđim emocijama kroz koji ćete nešto odlučiti, izgubiti ili otkriti. Bitno je da shvatite da taj gubitak donosi kasnije pozitivan ishod.

Devica
Ne plašite se da zatražite više pažnje. Potrebno je da se suočite sa svojom sramežljovošću i strahom od odbijanja.

Vaga
Ovaj Mlad Mesec će vas potpuno transformisati. Prihvatite promene koje se dešavaju u vama i ne bežite od prepreka, a strah zanemarite ili smanjite na minimum.

Škorpija
Jačanje intuicije i samopomoć su teme ovog Mladog Meseca. Probudiće se vaši skriveni strahovi, a na vama je da se otvorite i prevaziđete ih.

Strelac
Dobijate mogućnost da otkrijete deo sebe o kom još ništa ne znate. Biće potrebno da se „date“ i pomognete nekome bliskom.

Jarac
Imaćete potrebu da testirate svoj utica i moć. Mnogo je bitno da ne pređete granicu jer ćete samo povrediti sebe i vama drage ljude.
Umesto toga, tom energijom pomozite partneru ili nekom bliskom.

Vodolija
Šta ste spremni da pustite da biste krenuli napred? Vaše teme su skrivena pitanja gubitaka i završetaka.

Ribe
Ne dozvolite da vas spoljni uticaji gurnu na mesto gde se ne osećate sigurno. Iz vašeg intimnog života izbacite sve ono što hrani vašu nesigurnost naspram partnera i samog odnosa.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...