Tokom vikenda Ribe mogu da očekuju otvaranje bitnih tema, a Jarčevi moraju da obrate pažnju na partnera

Ljubavni vikend horoskop za 28. i 29.09.2019.

120

Ovan
Vikend će biti obeležen partnerskim odnosima i njihovom dinamikom. Pokušajte da pronađete kompromis, uprkos preprekama.

Bik
Pronađite način kako da se povežete sa drugima iako se vama sada to ne radi. Vikend pruža mogućnosti o kojima niste razmišljali.

Blizanci
Malodušnost pobedite nekim izlaskom ili druženjem sa ljudima koji su vam veoma bliski. Partnerski odnosi su u krizi, a rešenje se nazire tek sledeće nedelje.

Rak
Ne ide vam se nikuda i najlepše vam je kod kuće. To i učinite, samo ne odbacujte partnera i najbližu okolinu, shvatiće to pogrešno.

Lav
Morate da komunicirate kako biste shvatili šta vi,a šta partner želi. Svađom i egoističnim pristupom ne postižete ništa.

Devica
Orjentisani ste na svoje potrebe pa druge ni ne primećujete. Niste najsigurniji, ali glumite dobro raspoloženje, a to primećuju svi koji vas dobro poznaju.

Vaga
Preloman momenat u vezi ili braku vas može samo očvrsnuti, nikako spustati. Prihvatite izazove koji vam se nameću, jer ne postoji šansa za neuspeh.

Škorpija
Opet vas lome sitnice, a vaš poriv da ubeđujete druge fanatično u neko svoje mišljenje i stav može oterati partnera ili simpatiju.
Potrebno je da budete kompromisniji.

Strelac
Poslušajte nekada savet od strane voljene osobe, pa makar pogrešili. Mnogima prija vaše društvo jer ste po prirodi vesela i pozitivna osoba.

Jarac
Okrenuti ste ambicijama i poslu, a partnera zbog toga zanemarujete. Ljubavni život ne sme da trpi, specijano ne u vašem slučaju.

Vodolija
Otvaraju se prilike za kraće putovanje, pa nemojte propustiti šansu. Partnerski odnosi su balansu jer konačno imate slične planove.

Ribe
Otvaraju se nek nove teme između vas i partnera i to možda najbitnije. Ne dozvolite prošlosti d naruši vaš mir.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...