Teška saobraćajna nesreća, nastradale dve osobe

583

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas, petnaestak minuta pre ponoći, dogodila na raskrsnici dveju ulica u mestu Tornjoš, nedaleko od Sente, poginule su dve osobe, prenose Novosti.rs.

Do nesreće je došlo kada je putničko vozilo, iz zasad neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i udarilo najpre u saobraćajni znak, a onda u betonski stub bandere.

Na licu mesta poginuli su vozač Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar ( 33), oboje iz Sente, dok je treći putnik u automobilu Miodrag Jovanović (24) iz Bogaraša kod Sente, zadobio lakše telesne povrede.

Automobilom marke “pasat”, nemačkih registarskih oznaka, upravljao je Jožef Kovač, Elvira Kolompar je u trenutku nesreće sedela na zadnjem sedištu, dok je povređeni Jovanović bio na mestu suvozača.

Jedna osoba stradala, tri teško povređene kod Vranja

Tačan uzrok nesreće još se pouzdano ne zna. Okolnosti zbog kojih je automobil sleteo s kolovoza još se utvrđuju, a ne može se pouzdano reći ni da li je vozač bio pod dejstvom alkohola. Tela poginulih poslata su na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Osnovnog javnog tužilaštav u Senti i policija. Krivični postupak neće biti pokrenut, jer je vozač automobila poginuo – saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Izvor Novosti.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...