Koalicija „Sloboda“ objavila predizborni spot na albanskom, Srpska lista odmah reagovala (VIDEO)

107

Kandidat koalicije „Sloboda“ za premijera Kosova Nenad Rašić objavio je predizborni spot na albanskom jeziku u kom je pozvao građane da glasaju za tu koaliciju kako bi se, kako je naveo, „zajedno odrekli političkog monstruma koji se zove Srpska lista“, preneo je danas portal Kosovo onlajn.

Po navodima portala, Rašić je spot za parlamentarne izbore 6. okt.obra snimio u Prizrenu.

„Sa ovom iskrenom molbom, pozivam vas da glasate za broj 120, jer s vašim glasom, zajedno ćemo se odreći ovog političkog monstruma koji se zove Srpska lista. Ja sam Nenad Rašić, glasajte za broj 120“, naveo je kandidat koalicije „Sloboda“ a preneo portal Kosovo online.

Koaliciju „Sloboda“ čine Progresivno demokratska stranka Nenada Rašića i Nova partija Kosova Dejana Mirića, a na listi kandidata za poslanike te koalicije nalaze se i predstavnici dve građanske inicijative, kao i nezavisni kandidati Rada Trajković i Slaviša Petković.

Srpska lista ocenila je da su predizborni spotovi kandidata koalicije „Sloboda“ „vrhunac političkog besmisla i moralnog sunovrata onih koji se lažno predstavljaju kao srpski predstavnici“.

Lista je u saopštenju ocenila da je snimanje spota kandidata „Slobode“ ispred porte Sabornog hrama Hrista Spasa u Prištini, koji, kako se navodi, „Albanci proteklih godina skrnave koristeći ga kao javni toalet“, samo „potvrda“ da oni koje naziva „albanskim Srbima zaista jesu upravo to“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...