Odbornik SSP iz Kuršumlije pokušao da blokira magistralni put Niš-Priština, evo šta traži

67

Odbornik Stranke slobode i pravde (SSP) iz Kuršumlije Slavko Ilić, zajedno sa kolegama iz Saveza za Srbiju (SzS), pokušao je da blokira magistralni put Niš-Priština, revoltiran optužbama koje je na račun SzS iznela u republičkom parlamentu narodna poslanica iz Kuršumlije Ana Čarapić.

Prema njegovim rečima, Čarapić je njega optužila za prebijanje šefa naprednjaka iz Kuršumlije pre dvadesetak dana. On kaže da to nije tačno, kao i da je lider SNS-a rekao da ta tuča u kojoj je on zadobio teške telesne povrede, nema veze sa politikom.

Slavko Ilić traži da se poslanica Čarapić izvini „tamo gde je laži i izrekla“.

„Ja danas nisam pozvao nijednog građanina, ovi ljudi koji su došli, došli su spontano. Ja sam odlučio da pročitam ovaj demant na magistralnom putu Niš-Priština, zato što su naši mediji svi zatvoreni“, rekao je Ilić.

On je napomenuo da će dve nedelje čekati izvinjenje poslanice SNS-a Ane Čarapić, a ako do izvinjenja ne dođe, najavio je i mogućnost i blokiranja auto-puta.

Saobraćaj se sve vreme protesta odvijao usporeno, jer je policija pored pripadnika opozicije iz Kuršumlije propuštala automobile.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...