Jovanović (DSS): Plašim se da će se opozicioni bojkot izbora završiti kao jedno veliko ništa

204

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je večeras da se plaši da bi opozicioni bojkot  pojeo energiju i da bi se završio kao priča Ljubiše Preletačevića Belog pre tri godine, „kao jedno veliko ništa“.

Nemam ništa protiv bojkota i on je potpuno legitimna stvar pogotovo u ovakvim uslovima. Samo se postavlja pitanje, pošto bojkot nije cilj sam po sebi nego sredstvo, da li je to svrsishodno sredstvo u borbi protiv ove vlasti i ovog režima“, zapitao je Jovanović gostujući u Oko magazinu na RTS-u.

On je kazao da se plaši da je „ideja bojkota isto što i ideja Belog Preletačevića, nešto što će pojesti energiju, a kao rezultat će imati jednu veliku nulu i veliko ništa“.

Povodom kritika da on i DSS nisu opoziciono nastrojeni prema vlastima, Jovanović je rekao da za sedam godina vlasti SNS sa njima nije imao ništa.

„Ja sam stranku napuštao, odnosno vraćao poslanički mandat i dao ostavku na mesto potpredsednika Vojislavu Koštunici (2013. godine), čoveku koga izuzetno cenim, zato što sam smatrao da nismo bili dovoljno radikalni u kritici SNS-a“, podsetio je današnji lider DSS-a.

On je dodao i da su oni koji o tome pričaju „bili takoreći deo sistema bar četiri do pet godina“.

 

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...