Ovnovi su izazvani, dok Strelčevi dobijaju specijalnu šansu

Dnevni horoskop za 04.10.2019.

64

Ovan
Osećate se izazvano u odnosu na osobu koja vam predstavlja autoritet. Nije momenat da se borite kao na bojnom polju već da zadržite pribranost.

Bik
U potrazi ste za nekim „svojim mestom“. Potrebna vam je stabilnost, a vi je uporno tražite na pogrešnom mestu.

Blizanci
Pazite se sukoba sa kolegama, danas ste specijalno nervozni pa se sve preliva na posao. Partner ili simpatija želi vaše mišljenje.

Rak
Neobično ste smireni spolja pa niko neprimećuje šta vam se dešava. Razmišljate na koju stranu da se okrenetei pravite velike planove vezane za budućnost.

Lav
Bolje se osećate nego prethodnih dana, mada su još uvek prisutni momenti ljubomore i opsesije. Dinamično je na poslu, a javlja se i neka nova opcija za napredovanje ili neku novu priliku.

Devica
Muče vas neke sitne nedoumice koje se tiču novca. Pokušavate da napravite jasniji plan i da se njega držite.

Vaga
Sami ste sebi preozbiljni pa ne možete da se prepoznate. Opet vas vuče želja za istraživanjem i igranjem, pa postoji mogućnost da upropastite odnos koji je tek počeo.

Škorpija
Potražite sagovornike u ljudima koji dele neka vaša mišljenja i ideje. Dan će vam biti malo teži, pa se ne nasedajte na provokacije da ne biste upadali u svađe bez veze.

Strelac
Dobijate priliku da pokažete koliko i šta umete i znate, a za to će vas i nagraditi. Pripazite na novac, čekaju vas neki troškovi.

Jarac
Postavite granicu između privatnog i poslovnog. Danas vas očekuju teme koje se tiču finansija i organizacije, a to su polja gde ste najjači.

Vodolija
Skupljate bitne informacije i spremajte teren za unapređenje posla i svega što ste planirali. Pripazite na zdravlje, imunitet vam je u padu.

Ribe
Partner postaje komunikativniji, ali sada želi neku dublju i otvoreniju komunikaciju. Otvorite se slobodno, što budete iskreniji biće vam lakše.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...