Blokirali ga taksisti u parking zoni, a onda je „nastradao ni kriv ni dužan“

161

Nisu Beograđani krili bes i ljutnju prethodnih dana zbog protesta taksista, te činjenice da moraju kilometrima da pešače kako bi stigli do željene destinacije, odnosno satima da čekaju gradski prevoz. Međutim, jedan sugrađanin je tokom protesta i blokada „nastradao ni kriv ni dužan“.

On je, naime, regularno parkirao svoj automobil u zoniranim delovima prestonice i otišao kako bi završio neke poslovne obaveze.

Kada se vratio, međutim, zatekao je kolonu taksista i blokiranu ulicu, tako da nije bilo nikakve šanse da se isparkira i krene alternativnim putem. Ipak, smireno je otišao u obližnji kafić iza ugla kako bi sačekao da se raščisti gužva…

Sat vremena kasnije, kada je odblokirana ulica, došao je do svog četvorotočkaša, ali je imao šta i da vidi – kaznu za parkiranje!

„Parkirao sam se regularno i platio parking, ali kada sam hteo da se isparkiram to nisam mogao pošto je ulica bila blokirana taksi vozilima. Nisam mogao ništa da učinim, pa sam otišao do obližnjeg lokala. Posle sat vremena zatekao sam kaznu za parkiranje jer je vreme stvarno bilo isteklo“,  objasnio je on ljutito .

Kako sam priznaje, jedina njegova greška je bila što možda nije ostao pored automobila da upozori radnika „Parking servisa“ da ne može da izađe.

Iz ovog javno-komunalnog preduzeća kažu da postoji rešenje za ovakve slučajeve, pod određenim okolnostima.

Kako su dodali, korisnici u ovakvim i sličnim okolnostima, imaju mogućnost da prilože reklamaciju putem mejla info@parking-servis.co.rs ili u jednom od korisničkih servisa „Parking servisa“.

Na osnovu reklamacije, komisija ispituje okolnost u kojoj se našao korisnik, da li se takve situacije ponavljaju i ukoliko postoje uslovi može da se stornira nalog.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...