Đilas: Nema slobode, pravde, medija, ni izbora – zato u bojkot!

74

Predsednik Stranke slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas izjavio je danas da u Srbiji nema slobode, pravde, medija, ni izbora i da zato Srbija kreće u bojkot.

„U Srbiji nema slobode, nema pravde, nema medija, nema izbora. Čvrsto smo odlučili da to ljudima vratimo. Od danas, mi krećemo po Srbiji, rešeni da dođemo do što više ljudi. Svaki čovek je dragocen u ovoj borbi. Srbija kreće u bojkot“, rekao je Đilas u Zrenjaninu odakle je krenuo u kampanju bojkota, prenosi se u saopštenju.

Đilas je razgovarao sa građanima i rekao da nijedna članica Saveza za Srbiju neće učestvovati na razgovorima sa predstavnicima vlasti u Skupštini Srbije.

„Niti želimo da razgovaramo sa ljudima koji su uveli strah i mržnju u Srbiju, koji je uništavaju i pljačkaju svakodnevno, niti za to ima više vremena. Bez prihvatanja zahteva protesta i njihovog sprovođenja minimum devet meseci, za nas izbori ne postoje“, rekao je Đilas.

On je dodao i da su predstavnici SzS uvek spremni da te stavove u direktnim razgovorima prenesu svakom evropskom posredniku.

„Svakome u Srbiji i Evropi će vremenom postati jasno da se mi borimo za promenu sistema u Srbiji, a ne za to da svaka stranka u opoziciji ima desetak poslanika i poslaničkih plata“, rekao je Đilas.

Savez za Srbiju počeo kampanju bojkota izbora u gradovima Srbije (FOTO)

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...