Učesnici protesta ofarbali kocke na trgu u zlato, Vesić odmah reagovao na ovu akciju

7.173

Učesnici protesta „Jedan od pet miliona“ u Beogradu sinoć su ofarbali kocke na Trgu Republike u zlatnu boju, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić, najavio je krivične prijave protiv svih koji su u tome učestvovali.

Protestna šetnja „Jedan od pet miliona“ završena je na Trgu Republike, u centru Beograda, farbanjem kocki u zlatnu boju kako bi se pokazalo da su postupci vlasti samo farbanje stvarnosti.

„Oni govore da smo u zlatnom dobu. Pokazali smo šta je njihovo zlatno doba, oni samo prefarbaju fasadu, a ispod se sve raspada“, rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović.

On je rekao da je vlast rekonstruisala Trg Republike 400 dana čime mu je „ubila dušu“ i od njega napravila „prazan Vesićev plato“.

Vesić je reagovao na ovu akciju, rekavši da će protiv svih koji su u ovome učestvovali biti podnete krivične prijave.

„Đilas i njegovi huligani nastavljaju da divljaju u Beogradu. Tukli su komunalne radnike, nalepnicama uništavali javnu imovinu, lomili saobraćajne znake, a večeras su uništavali Trg republike posipajući farbu. Hvala bogu imamo snimke kako uništavaju Trg, pa ćemo lepo podneti krivične prijave protiv svakog od njih“, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Izvor Radio 021
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...