Dečak (14) pronađen bez svesti na ulici, predozirao se tabletama

341

Četrnaestogodišnji dečak iz Niša koji se predozirao tabletama zasad nepoznatog sastava, pronađen je u subotu ujutru u nesvesnom stanju na ulici nedaleko od osnovne škole u naselju Trošarina u Nišu, saznaje “Blic”.

Dečaka koji je nepomično ležao na trotoaru u blizini jedne trafike slučajno su primetili prolaznici oko sedam časova izjutra i odmah pozvali Hitnu pomoć.

Posle pružanja urgentne pomoći na licu mesta, dečak je hitno transportovan na Dečju internu kliniku u Nišu.

Toksikološka analiza pokazala je da je dečak pod dejstvom narkotika. Brzom reakcijom lekara njemu je život spasen, i posle kraće reanimacije on se probudio.

Kada se povratio dečak je roditeljima ispričao da je bio na žurci kada mu je vršnjak pozajmio dve tablete da proguta da bi se bolje zabavljao.

Prema kazivanju dečaka tablete su ga tako omamile da se posle toga ničega ne seća,ni kako se ponašao na žurci ,kako se našao na ulici pored trafike gde su ga srećom uočili prolaznici i verovatno mu spaisli život.

Slučaj je prijavljen poiliciji koja istražuje poreklo i vrstu droge kojom je dečak omamljen.

On se samo seća da mu je drug dao tablete navodeći da ih je od nekog kupio za 200 dinara ali se veruje da je policija već na tragu dileru.

Izvor Blic, Alo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...