Obradović u Skupštini zalepio plakat s natpisom „Bojkot“

91

Poslanik Dveri Boško Obradović je u Domu Narodne skupštine Srbije zalepio plakat sa natpisom „Bojkot“.

U skupštinskom holu Obradović je preko panela na kojem je slika Doma Narodne skupštine Srbije, zalepio plakat koji lepe učesnici protesta „Jedan od pet miliona“, a lideri Saveza za Srbiju su ga lepili juče u nekoliko gradova u Srbiju gde su počeli kampanju pozivanja građana da bojkotuju predstojeće izbore.

Obradović je na konferenciji za novinare u skupštinskom holu ponovio da su za čelnike Savez za Srbiju završeni bilo kakvi pregovori s predstavnicima vlasti o izborima koji bi trebalo da budu u martu sledeće godine, odnosno da je za njih kasno.

„Ovo je bojkot ne izbora, nego političkog ludila i zla u kojem živimo u poslednjih osam godina, bojkot nenormalnih medija, bojkot izbora, bojkot Skupštine i nenormalnog političkog sistema u kom Srbija danas živi“, rekao je Obradović.

On je kazao da su krenuli u kampanju i da će obići celu Srbiju kako bi svim građanima objasnili zašto je potreban bojkot.

Povodom dolaska predstavnika Evropskog parlamenta da posreduju u dijalogu vlasti i opozicije, Obradović je rekao da su dobrodošli i da uvek mogu s njima da se sastanu i razgovaraju o fer i poštenim izborima, ali ne o izborima koji treba da se održe na proleće, nego izborima pre kojih bi bio potpisan sveobuhvatan sporazum i prihvaćeni zahtevi građana s protesta devet meseci pre održavanja izbora.

On je kazao da je to što dolaze evropski posrednici, dokaz velike političke krize u Srbiji i da je potreban neko sa strane da rešava probleme, jer nema normalne debate ni dijaloga izmedju vlasti i opozicije.

Pošto se konferencija za novinare završila, Obradović otišao, a skupštinsko obezbeđenje je odlepilo s panela plakat „Bojkot“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...