Šaljivim plakatima izlepili Sarajevo i uputili poruku političarima: Evo već je jesen, a tebe još nema (FOTO)

127

Prošlo je tačno 365 dana od održavanja opštih izbora 2018. godine. Ni to nije bilo dovoljno vremena da političari na nivou BiH i federalnom nivou dogovore formiranje nove vlasti.

Povodom godišnjice novog neuspeha osoba koje su izabrali građani Bosne i Hercegovine, nepoznate osobe sinoć su u centru Sarajeva polepili plakate sa interesantnim sadržajem.

“Sve je isto, samo vlade nema…”, “#VladoFališ”, “Vlada – not available in your country”, Error 404: Savet ministara not found”, “Evo već je jesen, a tebe još nema”, neke su od poruka.

Izrugivanje političarima u BiH, njihovim praznim obećanjima i svakodnevnim prepucavanjima očito je jedino što je preostalo građanima, tačnije grupi osoba koja se setila 7. oktobra 2018. godine i godišnjice neformiranja vlasti.

Kada će građani dobiti nove funkcionere na javnim funkcijama i dalje se ne zna. Godina dana je obeležena uslovljavanjem i propalim dogovorima, a poslednje obećanje dao je lider SDA Bakir Izetbegović uz nadu da više neće biti uslovljavanja.

„Verujem da će biti do kraja meseca dogovoreno jer imamo približene krajnje stavove“,  kazao je predsednik SDA.

Na tu izjavu reagovao je Milorad Dodik (SNSD) kazavši da Izetbegović izjavama zabavlja javnost.

„Čujem da je izjavio da će se realizovati sporazum, pa kako. Rok za taj sporazum je prošao 5. septembra. On zabavlja javnost svojim izjavama“,  poručio je on, piše Klix.

Izvor Klix.ba
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...