Venera ulazi u znak Škoroije i započinje period preispitivanja svih ljubavnih odnosa!

Do drugog novembra svi emotivni odnosi će proći testove izdržljivosti u kojima će biti i drame i ljubomore

78

Danas, tokom dana Venera prelazi iz znaka Vage u Škorpiju i tu će ostati do drugog novembra.
Očekuje nas period dubikih promena i transformacija i velikih razočarenja koja će nas prvo spustiti na dno pa posle toga dići i regenerisati.

Venera u Škorpiji nije tako jednostavna. To je Venera koja beži od majke (Mesec u Škorpiji je u padu), koja traži oslobađanje i koja kroz razočarenje i tugu regeneriše sebe i svoj pogled na ljubav.

S druge strane, Venera vlada novcem i prihodima takođe, pa će u ovom tranzitu doneti neke gubitke ili velike dobitke. Kao i kod
svake planete u Škorpiji i ovde je prisutan princip crno/belo. Ili ćete imati nečega mnogo (novac, ljubav, zabava) ili ćete to isto izgubiti.
Ova Venera je sklona tajnim i strastvenim vezama, a tokom njenog, ovaj put dugačkog, tranzita biće prilika za drame, raskide, a negde i za karmičke susrete.
Tokom boravka u ovom znaku iskopaće naše najdublje strahove (specijalno emotivne, strah od gubitka npr), a suočavanje sa njima će doneti slobodu i rasterećenje.

Ulazak vladarke ljubavi u Škorpiju predstvalja drugu etapu svih emotivnih odnosa. Prvo smo se povezali, a sada se priča nastavlja, diže se na viši nivo gde moramo da ostvarimo dublju bliskost.
Vaga je znak braka i onoga čime počinje svaki odnos, a Škorpija predstvalja seks, duboka osećanja, lojalnost i sazrevanje pri tom ljubavnom spajanju, kao i deljenje najdubljih tajni i strahova.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...