Zelenović: Kampanja bojkota izbora već daje rezultate

89

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas u Bogatiću da kampanja bojkota već daje rezultate i da je internacionalizacija dokaz da u Srbiji nema poštenih izbora.

„Demokratska javnost u Srbiji se probudila, otpor se širi, i Evropski parlament prihvatio je činjenicu da je Srbija crna tačka Evrope u kojoj nema slobode mišljenja i demokratije. Mi želimo dijalog sa Evropskom unijom ali sa režimom nema i neće biti nikakve nagodbe oko uslova za poštene izbore i svima je jasno da će najavljeni nelegitimni izbori za posledicu imati nelegitimnu vlast koja neće imati kapacitet da rešava probleme“, kazao je Zelenović, a saopštila je ta stranka.

Zelenović je naglasio da je stanje u Srbiji neodrživo, a da što duže bude trajala izborna kriza, „koja će se pre ili kasnije završiti porazom vlasti na pravim i poštenim izborima“, posledice će biti teže.

„Naša snaga je u milion i po ljudi koji su protiv (predsednika Srbija Aleksandra) Vučića i koji neće da učestvuju u njegovoj izbornoj farsi. U kampanji bojkota obići ćemo svaki grad, svako selo i zaseok, a medijska tortura, jeftini trikovi i podmetanja vlasti ne mogu sprečiti širenje otpora“, istakao je Zelenović.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...