CarGo: Zbog blokade veće interesovanje za nas, oko 100 taksista želi da pređe u novo taksi udruženje

136

Direktor kompanije „CarGo Technologies“ Vuk Guberinić je izjavio da je, zasad, oko 100 taksista iskazalo zainteresovanost da pređe u novo taksi udruženje.

Udruženje će se zvati „Novi taksi“, najavio je Guberinić, koji do zgrade Vlade Srbije došao – fijakerom.

Prema njegovim rečima, zakon ne prepoznaje alternativni vid prevoza, „pa ni fijaker“, u kojem je došao i koji je „spremio za ministarku kada završi rad u Vladi“.

Podsetimo, Guberinić je ranije najavio da će CarGo pomoći taksistima da formiraju novo taksi udruženje, uz garancije da će imati minimalnu platu 150.000 dinara, kao i da će pomoći i nabavku novih vozila.

Guberinić je rekao da Zakon prevozu putnika mora da se menja jer su ga, kako kaže, pisali taksisti sa ministarkom Zoranom Mihajlović.

Poručio je da zakoni moraju da budu pravedni i da važe za sve ljude.

Rekao je da CarGo nastavlja da radi i naglasio da je protiv CarGo „isključivo taksi kartel na čelu sa ministarkom Mihajlović“.

On je Zorani Mihajlović doneo na poklon časopis „Forbs“, koji je nedavno uvrstio CarGo među deset svetskih kompanija koje menjaju inudstriju iz korena.

Najavio je i da u kompaniji već mesecima spremaju „CarGo freš“ koji će omogućiti i druge vrste usluga putem aplikacije kao što je naručivanje hrane i plaćanje računa.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...