Meč FK Trepča protiv Zvezde zakazan za četvrtak, evo gde će biti odigran

219

Fudbaleri Crvene zvezde nisu dobili dozvolu da odigraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trepče u Zvečanu, jer je Priština zabranila prolaz crveno-belima na graničnom prelazu “Jarinje”.

Duel će ipak biti odigran u četvrtak, 10.oktobra, i to u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, sa početkom u 15 sati.

Ulaz je slobodan. Nacionalni savez snosiće troškove boravka ekipe sa Kosova u Beogradu.

„Pozvaćemo fudbalere i rukovodstvo FK Trepča da dođu danas u Beograd i budu gosti Saveza u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Na taj način naši dragi gosti moći će da druže i sa reprezentativcima Srbije“,  rekao je za Blicsport predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Prvi čovek naše krovne fudbalske organizacije ogorčen je zbog poteza Prištine.

Sraman potez kosovskih institucija. Još jednom su pokazali svoje pravo lice“,  podvukao je Kokeza.

Utakmica fudbalera Crvene Zvezde protiv FK Trepče u šesnaestini finala Kupa Srbije bila je zakazana za 14 časova u Zvečanu.

Kako je novinarima rekao direktor beogradskog kluba Zvezdan Terzić, kosovska vlada zabranila je ulazak na Kosovo i Metohiju.

Autobus sa fudbalerima Crvene zvezde nakon toga je pošao natrag put Raške, javio je portal Kosovo onlajn.

Na prelazu Jarinje bile su stacionirane pojačane snage kosovske policije, sa dva vozila specijalne policije, javio je izveštač sa lica mesta.

Navijači Crvene Zvezde iz Zvečana i drugih delova severa Kosova, kao i centralne Srbije, takođe su bili na prelazu Jarinje, gde su pevali navijačke i pesme o Kosovu.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...