Mnogi horoskopski znaci će proći test Venere u Škorpiji!

Moraćemo da promenimo i prihvatimo sva dešavanja na polju emocija

76

Ovan
Bićete gurnuti da se izborite sa nekim neistraženim nivoima bliskosti koje ste zanemarivali. Moguće su ljubomorne scene i svađe, koje će vas na neki način rasteretiti. Ukoliko ste u vezi shvatićete šta možete da izgubite.
Ako ste singl čeka vas veza sa posesivnom i ljubomornom osobom.

Bik
Tranzit Venere u Škorpiji će vas približiti partneru i to kroz seks i deljenje svih emocija, pa čak i onih najtežih. Nemojte ćutati, a partneru ne zamerajte zagonetno ponašanje. Singl Bikovi mogu da očekuju procvat na polju veza jer se pojavljuje neko nov, šarmantan i zreo.

Blizanci
Ako ste zauzeti pazite se opasnih flertova na radnom mestu. Lako mogu preći u nešto zamršeno što vam može ugroziti posao i reputaciju.
Solo Blizanci mogu da očekuju nekoga ko će im pomoći da prevaziđu neke svoje unutrašnje probleme.

Rak
Sigurno vas očekuje buran period na polju veza i emocija. Sve što ne očekujete će se odigrati,a posle toga će vam malo biti jasnije gde ste grešili. Biće teško, ali učinkovito.
Slobodni Rakovi ulaze u period pojačane seksualne energije koja će privlačiti i one dobre i neke loše osobe.

Lav
Neki počeci i neki krajevi su najizvesniji. Možemo reći da započinje konačni „obračun“ vas sa porodicom, ali i sa partnerom sa kojim
delite najdublje i najintimnije.
Slobodni Lavovi mogu da očekuju neke osobe koje će u startu biti prijateljski nastrojeni ili osobe koje će upoznati preko nekih rođaka.

Devica
Kako Venera ulazi u vaše polje komunikacije tako vaše reči mogu biti magnet za privlačenje. Zauzete Device mogu razgovorima i raspravama privući partnera još više, dok slobodne pripadnike ovog znaka očekuje mnogo flerta i potencijalna veza koja će se bazirati primarno na seksu.

Vaga
Odigraće se pomak u vama samima. Sve što ste gledali površinski sada će imati razradu na dubljem nivou. Bilo da ste zauzeti ili slobodni očekuje vas buran period sa osobom koja želi da vas osvoji i zadrži samo za sebe. Finanasijski očekujte procvat koji se neće tako lako zaustaviti.

Škorpija
Venera ulazi u vaš znak što znači da će vam doneti pojačanu magnetsku privlačnost pa će vam prilaziti i oni koji nisu do sada to smeli. Zračićete samopuzdanjem na koji će  se mnogi „lepiti“.
Slobodni pripadnici mogu da očekuju burne događaja u vidu novih veza i kres šema, dok zauzeti pokušavaju da obnove stare ugašene strasti sa partnerom.

Strelac
Od svih znakova vi bi trebalo da se pripazite tajne i skrivene veze. Zauzete potencijalno čeka ljubav i strast sa kolegom/koleginicom, dok slobodne tajna veza koja se namerno krije, bilo da je ljubavni trougao u pitanju ili neki strah od toga šta će drugi reći.

Jarac
Stiže ljubav u vidu prijatelaja koji gaji duboke emocije prema vama. Pratite zankove i one koji se izdvajaju. Zauzete čeka drama oko toga koliko ko pruža uvezi, dok slobodne nove priče koje počinju turbulentno.

Vodolija
Vaša slika na profesionalnom planu se menja pa to ujedno privlači nekoga sa jakim statusom. Slobodni mogu privući putem šarmantnih nastupa nekog vrlo zanimljivog, dok zauzeti stavljaju na prvo mesto abmiciju koja može doneti odličnu zaradu.

Ribe
Ukoliko ste slobodni očekujte nekoga ko mnogo putuje ili nekog ko se bavi pravom i kriminalnim pitanjima. Drama izostati neće bez obzira što će sve biti na početku. Zauzeti pripadnici znaka će morati da se izbore za svoje ideje koje će biti osporavane od strane partnera, a moguće je i pojačavanje straha od raskida i gubitka.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...