Mihajlović: Priča oko taksista liči na špansku seriju

332

Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da dok je na snazi Zakon o prevozi putnika, on mora da se poštuje. Mihajlovićeva je istakla da to što radi ‘Cargo’ mogu da rade i lekari, i da kažu da pružaju pomoć u prevenciji pomoći.

Zorana Mihajlović je istakla da priča oko taksista postaje i liči na špansku seriju, a da zakon mora da se poštuje, i da je to jedina stvar.

„Pokušava da se napravi zaklanjanje da iza priče o poštovanju zakona stoji da je sukob u vladi, ja nisam u sukobu sa Anom Brnabić, zakon je donesen, potpisala ga je ona, otišao je u parlament, potpisao ga je Vučić, nema rupe u zakonu, imamo kompaniju koja ne poštuje, nema razlike između divljih taksista i kompanije“, navela je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, kada neko govori o rupama u zakonu, neko može da kaže da neće poštovati bilo koji zakon.

„To što radi ‘Cargo‘ mogu da rade i lekari, i da kažu pružamo pomoć u prevenciji pomoći, mogu ugostitelji da urade, pa kažu pružamo pomoć u doručku, ručku, večeri“, istakla je Mihajlovićeva.

To, kaže, nije rešenje.

„Rešenje je poštovanje zakona. Vlada sebi nije sama napravila zakon. Mora da se poštuje zakon, morate da se registrujete, da izdajete račune“, kazala je Mihajlovićeva.

Navodi da ne štiti taksiste, već, smatra da je nedopustivo.

„Ali ne napadam ‘Cargo‘, upozoravam da ne poštuju zakon. Hitno poštovanje institucija. Ako hoćemo da promenimo zakon, hajde da ga menjamo, ali dok je na snazi mora da se poštuje“, zaključila je Mihajlovićeva.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...