Stefanović zatražio hitno puštanje na slobodu čoveka koji je otkrio kriminalnu aferu oca ministra policije

309

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović zatražio je hitno puštanje na slobodu čoveka koji je otkrio kriminalnu aferu oca ministra policije i procesuiranje svih koji su u tu aferu umešani.

Stefanović je izjavio da „Vučićev režim štiti stranačke i porodične vojne liferante sa stotinama hiljada evra u ruksaku dok se oni koji brane pravdu hapse“, saopštio je SSP.

U pisanoj izjavi Stefanović je naveo da progon i privođenje svih koji se usude da ukažu na kriminal u Srbiji nije novost i da je hapšenje čoveka koji je razotkrio umešanost oca ministra policije Nebojše Stefanovića u šverc oružja i pljačku Krušika samo nastavak takve prakse.

Slučaj oca ministra policije: NIN piše da je uhapšen uzbunjivač

„Nedopustivo je da ministar policije ovako brutalno zloupotrebljava položaj kako bi zaštitio svog oca koji je oštetio vojsku kupujući oružje po niskim cenama“, navedno je u saopštenju.

NIN je objavio da je odredjen pritvor od 30 dana osobi koja je navodno novinarima dostavila podatke o tome da je otac ministra policije Nebojše Stefanovića, Branko, umešan u trgovinu oružjem.

IT stručnjaka u fabrici Krušik A. O, Tužilaštvo sumnjiči za odavanje službene tajne.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...