Ova tri horoskopska znaka nikada neće pogaziti dato obećanje!

Njihova data reč je nešto na šta možete da računate uvek

135

Bik
Bikovi su jedan od horoksopskih su jedan od horoksopski znakova koji će retko kada impulsivno obećati nešto. Međutim, kada se odluče da pomognu ne morate uopšet da brinete, obećanje će biti ispunjeno. Odgovornost im je jedna od glavnih osobina, te tako
nikada druge ne ostavljaju na cedilu ako su dali obećanje. Ovo se takođe odnosi i na ljubavne veze, te pripadnici oba pola važe za najstabilnije partnere.

Devica
Devicama je toliko bitna pravda i da sve bude po „pravilima“ tako da će, ukoliko obećaju, to i uraditi. Neće se opustiti niti će započinjati nešto drugo dok ne ispune obećanje, jer na neki način to vide kao svoju glavnu obavezu. Bitno im je da su drugima na
usluzi i da mogu da pomognu, pa će vrlo lako obećati pomoć ili svoje vreme.

Jarac
Jarčevima je mnogo bitno šta drugi misle o njima pa ukoliko daju neko obećanje to će i uraditi , makar išli preko svojih granica.
Često vole da iskoriste ovu situaciju kako bi poboljšali sliku o sebi, pa nije isključeno da će pristati da urade nešto zarad svog ugleda, specijalno na poslu. Bez obzira koje su okolnosti, uradiće sve ako smatraju da je to korisno za njih.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...