RTS reagovao na uvrede Sergeja Trifunovića izrečene na Tviteru

331

Svojim poslednjim oglašavanjem na društvenim mrežama, glumac-političar i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović dao je izrazima „prostakluk“ i „odvratnost“ potpuno novi smisao, saopštava RTS.

Tvrdnjom da emisija RTS-a „Upitnik“ postoji da „voditeljka ne bi radila na poziv“, insinuirajući na prostituciju, Trifunović je, zajedno sa onima koji su ga na Tviteru podržali, otišao čak ispod nivoa primitivizma.

Sergej Trifunović uputio uvrede novinarki RTS-a, osuda UNS-a i NUNS-a

Od onih kojima je jedan tvit dovoljan da zasijaju svojim prostaklukom, a tvituju svaki dan, RTS ne traži nikakvo izvinjenje jer je tražiti tako nešto potpuno besmisleno.

Za 16 godina koliko postoji emisija „Upitnik“ bilo je pokušaja da se ova emisija zabrani, bilo je uvreda i nezadovoljstva od strane mnogih političkih aktera, ali nikada se nije tako daleko zaplivalo u prostakluku kao što je to sada učinio Trifunović.

Zato, umesto poziva na izvinjenje, RTS moli sve učesnike ovakvih i sličnih emisija, ali i one koji bi da se bave dijalogom na javnoj sceni, da se pre svega verbalno „razoružaju“.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...