Drama u Nišu: Detetu iz Švajcarske pozlilo u kabini pred poletanje aviona

173

Avion kompanije “Viz er“ (Wizz air) poleteo je juče iz Niša za Bazel sa 28 minuta zakašnjenja jer je jednom detetu, švajcarskom državljaninu, u avionu pozlilo u toku ukrcavanja putnika.

Maloletnog putnika pregledali su lekari niške Hitne pomoći u sanitetu koji je izašao na pistu do samog aviona i konstatovali da nije sposoban za let. Nakon iskrcavanja deteta, avion  je poleteo ka planiranoj destinaciji u 19.49 časova, sa skoro pola časa zakašnjenja.

Nakon odrađene procedure pasoške kontrole, putnik je otpušten od strane medicinske ekipe iz vozila i upućen na dalje lečenje.

„Putnik je maloletan i nosilac je pasoša Švajcarske Konfederacije. Putnika je u javnoj zoni dočekao, prema našim saznanjima, otac. Zbog ovih dešavanja let za Bazel je kasnio 28 minuta. Ovakva procedura intervencije je standarna i sprovodi se u skladu sa procedurama avio kompanija, a sve u cilju potpune bezbednosti svih putnika na letu. Na sreću, ovakvi slučajevi nisu tako česti na aerdoromu Konstantin Veliki, ali se na žalost dešavaju“, zaključuju u “Aerodromima Srbije”.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...