Jarčevi žele stabilnu vezu, dok Device imaju krizu samopouzdanja

Dnevni horoskop za 21.10.2019.

77

Ovan
Partner ili neki blizak saradnik će uticati na vas snažno pa ćete doneti bitnu poslovnu odluku. Osećate pritisak sa kojim ćete se teško nositi do kraja nedelje.

Bik
Teško prihvatate činjenicu da ste poptuno zanemarili sebe i zdravlje, pa sada trpite posledice. Moraćete da menjate sve navike iz korena.

Blizanci
Osećate se sputano, pa ste nervozniji nego inače. Muči vas novac i problemi koje još uvek niste rešili.

Rak
Ukoliko ne želite da dižete tenziju u domu pokušajte da ne reagujete na nervozu vaših ukućana. Potrebna vam je sigurnost i mir.

Lav
Sve što osećate i mislite sada bi trebalo da izgovorite. Najbitnije je da porazgovarate sa partnerom i to o onome što skrivate jedno o drugom.

Devica
Neočekivane sitnice ruše vaše samopuzdanje i zbog toga lako gubite energiju. Morate da održite pozitivnost na nivou, čeka vas mnogo posla.

Vaga
Trenutno odlučujte životni put i sve ono što se nalazi na njemu vidite kao opasnost. Ne požurujte sa odlukama.

Škorpija
Nemate sve činjenice povodom neke situacije koja vas muči, pa zato ne bi bilo dobro da krenete u napad. Mnogo vas muči problem sa nadređenima.

Strelac
Imate osećaj da vam drugi povlađuju samo da bi vas otkačili, što nije istina. Ne svađajte se sa prijateljima, to vam sada nije potrebno.

Jarac
Želite od prolazne veze da napravite nešto stabilno, a to vam neće poći za rukom. Ne ubrzavajte sve procese toliko, neće vam se svideti rezultat.

Vodolija
Koliko god vi želeli da pogurate neka bitna posla to sada neće biti uspešno. Skoncentrišite se na sitnice.

Ribe
Potisnuta osećanja sada isplivavaju i vi saznajete neke neprijatnosti vezane za novac i partnera. Nemojte odmah paničiti već sagledajte sve racionalnije.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...