Najskivenije osobine svakog znaka koje ne smeju nikome da priznaju!

Svaki horoskopski znak ima neku tajnu

86

Ovan
Ovnovi uvek po pravilu pokazuju svoju jaku i čvrstu stranu ličnosti, ali ono što kriju je da su zapravo topli i nežni. Kao i svi vatreni znakovi i Ovan želi da pruži i primi nežnost, ali se poprilično plaši da će biti okarakterisan kao slab.

Bik
Koliko god Bik delovao nezainteresovano i strogo, ipak najviše kriju brigu koje ne mogu da se otarase. Zbog svega umeju da budu zabrinuti, specijalno kada nešto moraju drastično da promene.

Blizanci
Pomalo detinjasti Blizanci će uvek kroz smeh i šalu preći preko mnogo toga. Delovaće čak nezainteresovano i nehajno, međutim ono što neće čuti ni ti osetiti to je da opraštaju lako i to bez razmisšljanja.

Rak
Rakovi su uvek žrtve nekog nesporazuma i uvek će se postaviti kao neko kome je naneta šteta. Međutim, ono što sasvim dobro kriju to je da su mnogo čvršći nego što izgledaju i mogu mnogo više da podnesu.

Lav
Svi koji misle da su Lavovi uvek samo orjentisani i koncentrisani na sebe, puno greše. Ono što najbolje kriju to je zbunjenost i odsustvo racionalnosti.

Devica
Koliko god zvocala i tražila svuda manu, jedna Devica će uvek dobro sakriti svoju nesebičnost i širokogrudost. Razlog zbog kog ovo kriju je strah od iskorištavanja jer ne umeju da iskontrolišu ove osobine.

Vaga
Vaga je fina, nežna i blaga. Ali, bez obzira na to veoma vešto krije svoju narciosidnost i potpunu opsednutost samom sobom. Pošto imaju takta i u svemu su umerene, Vage nikada neće pokazati da o sebi i na sebe više misli nego na druge.

Škorpija
Koliko god bile grube, nekada otrovne i dramatične, Škorpije poseduju izuzetno dobro srce i spremne su da se žrtvuju za sve. Veliki su borci za pravdu i nikada neće dozvoliti da zakinu nekoga.

Strelac
Veliki avanturisti i moralisti, Strelčevi će rado sakriti ranjivost. Lako su uvredljivi i lako ih je povrediti, ali to kriju iza velikog osmeha pa niko ne može da primeti da su povređeni.

Jarac
Velike vođe i organizatori ipak kriju jednu svoju osobinu za koju smatraju da im je najveća mana. Jarčevi umeju da budu u haosu i neredu veoma dugo, specijalno ako su emotivno nezadovoljni.

Vodolija
Prvo što svima pada na pamet kada je Vodolija u pitanju je hladnoća i distanciranost od svega i svih. Međutim, ono što kriju je to da sve shvataju lično i da im je lako uznemiriti emocije.

Ribe
Veliki idealisti i maštari, Ribe rado pokazuju svoju nežnu i emotivnu stranu. Ono što neće pokazati da su lenje i neodgovorne i to često u domenu ličnih pitanja.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...