Device su raspoložene da kritikuju, dok Ribe izbegavaju neke obaveze

Dnevni horoskop za 24.10.2019.

83

Ovan
Danas ste vredniji nego prethodnih dana, pa ‘e se reyultati veoma brzo videti. Nemojte biti mnogo naivni, bez obzira što mislite da je sve jasno.

Bik
Očekujući neke vesti vaša nervoza raste. Pokušajte da se umirite nekim sitnijim poslovima koji skreću pažnju.

Blizanci
Pomalo ste zbunjeni i dezorjentisani, a od vas se očekuje preciznost i konciznost. Ne ulazite u rasprave sa kolegama i promenite neke navike.

Rak
Flert i prolazna zabava vas čine trenutno srećnima, pa se opušstite i uživajte. Uskoro vas očekuju velike promene pa se odmorite dobro.

Lav
Posao vas svakog dana iscrpljuje i odvlači od nekih uživanja, što vam teško pada. Morate napraviti predah, zdravlje vam je ugroženo.

Devica
Danas ste posebno osetljivi i lako moežete da planete. Suzbijte svoju potrebu da zvocate i kritikujete.

Vaga
Procenjujete i merite svoje pozicije, kako na poslu tako i u privatnom životu. Haotičan vam je svaki dan i to vas iscrpljuje.

Škorpija
Moguće su nesuglasice sa bliskim prijateljem i to zbog toga što ne vidite jasno svoju i njegovu/njenu poziciju. Umaraju vas sitnice koje koče posao.

Strelac
Na poslu se menjaju situacije iz dana u dan, ali danas polako popušta tenzija. Pretrpani ste obavezama pa ne stižete da mislite na
probleme.

Jarac
Preduzimljivi ste i požrtvovani što vam ide u prilog jer ćete na taj način sve obaveze brzo završiti. Razmišljate o nekim radikalnim potezima u ljubavnom životu.

Vodolija
Malo strepite zbog finansijskih problema, pa se samo sabirate i popisujete obaveze. Nemojte puno opterećivati partnera.

Ribe
Danas je pažnja okrenuta ka partneru i vezi, pa ćete ili biti u poziciji da kritikujete ili ćete biti kritikovani. Ignorišete neke obaveze, što može da vam se obije o glavu.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...