Svih 39 žrtava pronađenih u kamionu u Eseksu su Kinezi (VIDEO)

106

Svih 39 osoba čija su tela pronađena u kamionu u industrijskoj zoni istočno od Londona su kineske nacionalnosti, javlja „Bi-Bi-Si“ pozivajući se na neimenovane izvore.

Policija nastavlja i sa ispitivanjem Moa Robinsona, vozača kamiona u kom je pronađeno 39 tela, koji je uhapšen pod sumnjom za ubistvo, javlja Bi-Bi-Si.

Britanska policija ranije je objavila da i dalje utvrđuje identitete navodnih migranata koji su otkriveni dan ranije u hladnjači kamiona u industrijskog zoni istočno od Londona.

 

Policajci u Severnoj Irskoj izvršili su pretres dve kuće, u Severnoj Irskoj i ispitila vozača kamiona u sklopu istrage o smrti 39 ljudi pronađenih u kontejneru, javlja Bi-Bi-Si.

Nacionalna agencija za kriminal otkrila je da radi na „identifikaciji grupa organizovanog kriminala koje su možda igrale ulogu“.

Užas u Britaniji: Policija otkrila kamion sa 39 tela u njemu

Britanska policija juče je dobila prijavu od Hitne pomoći da su našli beživotna tela u kamionu u industrijskoj zoni u mestu Grejs u Eseksu, oko 30 kilometara od Londona, a javljeno je i da je kamion iz Bugarske.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...