Strelčevi lako mogu da povrede druge, dok će Lavovi biti primorani da istrpe restrikcije

Dnevni horoskop za 25.10.2019.

107

Ovan
Sebi ste danas zadali puno posla, što može dovesti do loše organizacije i straha od neuspeha. Partner je strastven i traži više pažnje.

Bik
Danas se osećate bolje nego pre pa želite da se bavite sitnicama koje su vam bitne. Ukoliko imate decu, ovo je idealan momenat da ih naučite nekim veštinama.

Blizanci
Trenutno ne vidite pravi izlaz iz finansijskih problema, pa pucate na sve strane. Prećutno tražite razumevanje od svih u okolini, a zapravo zbunjujete svojim ponašanjem.

Rak
Danas ste začuđujuće racionalni i to vam dosta pomaže da ostvarite stabilnost u emocijama. Okrenuti ste zabavi i uživanju i to vas trenutno zadovoljava.

Lav
Vredni ste, ali i zabrinuti zbog novca. Trenutno trošite više nego što možete da zaradite, pa ćete biti primorani na restrikcije.

Devica
Pravite velike planove povodom kuće i porodice. Imate potrebu da sve izanalizirate po nekoliko puta, što vas dodatno zamara.

Vaga
Muče vas neobavljena posla i nerealizovani planovi, a sve što je do vas uradili ste. Opustite se i odložite neke poslove za sledeću nedelju.

Škorpija
Dobro se osećate pa stižete sve da uradite, mada partner ima ljubomorne napade koje vi dobro podnosite. Pripazite na imunitet i ishranu.

Strelac
Danas vas jedino interesuje kako sprovedete sve svoje naume, koji lako mogu povrediti druge. Pripazite na način kako se obraćate drugima, preosetljivi ste.

Jarac
Sitničavi ste i zajedljivi, prema sebi najviše. Pokušavate da pronađete mir, a zapravo sve vreme idete na pogrešno mesto.

Vodolija
Čini vam se da su strahovi odjednom veći nego pre, pa brinete preko mere i granice. Spustite loptu i ne opterećujte se sitnicama.

Ribe
Partner vam ruši planove i izaziva osećaj nedovoljnosti. Poradite na prihvatanju i sebe i drugih.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...