Svaki horoskopski znaci će preživeti transformaciju tokom Mladog Meseca u Škorpiji

Očekuje nas buran vikend

172

Ovan
Zauzeti Ovnovi optužuju partnera za odusustvo bliskosti, specijalno seksa. Svađa neće pomoći, ali razgovor i to u nekom drugom momentu, hoće. Slobodni Ovnovi se naglo upuštaju u aferu.

Bik
I ovi singl i oni zauzeti otvaraju novo poglavlje po pitanju veza i intime. Novo vreme, nove okolnosti, a vi biste sve na brzinu. Oni koji požure mogu i da se opeku.

Blizanci
Ako ste u vezi od vas se očekuje da pokažete da vam je stalo i to na dnevnom nivou. Slobodni razmišljaju u o nekome ko uzbuđuje, a velike su šanse da je ta osoba zauzeta.

Rak
Slobodni Rakovi ne veruju u promene unutar veze pa upadaju u paniku kojom napadaju i partnera. Slobodni ulaze u zanimljive seksualne odnose.

Lav
Neki događaji će biti van vaše kontrole, pa bi najbolje bilo da pustite sve da se odvija svojim tokom. Ne prenagljujte kada su neki članovi porodice u pitanju.

Devica
Pomalo napet i napet razgovor može biti razlog velike svađe, specijalno zauzetim Devicama. Slobodni će razmenjivate veoma strstvene poruke i nekome će otvoriti dušu.

Vaga
Mogući su iznenadni dobici, ali najsigurnije je to da ćete imati skok samopuzdanja koje će označiti početak jednog novog perioda. I slobodni i zauzeti pripadnici znaka proživljavaju veoma bitne emotivne trenutke.

Škorpija
Ne forsirajte sve što se tiče lično vas, već bi bilo dobro da se prepustite maštanju. Planovi će krenuti kako bi trenalo, samo se okanite kontrole.

Strelac
Ovo j epravi momenat da ispratite intuiciju jer je pojačana. Nikako ne napadajte bliže okruženje, neće vam se svideti ono što će vam reći u lice.

Jarac
Pazite se rasprave sa prijateljem koja može otići predaleko. Zauzeti Jarčevi će biti optuženi za sebičnost, dok će slobodni imati nove sumnje u uspeh potencijalne veze.

Vodolija
Vas će ovaj Mlad Mesec podići u visine u polju karijere. Pazite se sukoba sa autoritetom i sa partnerom. Slobodni žele da iskontrolišu sve svoje emocije, a sad je baš trenutak za obrnuto.

Ribe
Povratiće vam se vera u nešto novo i nešto staro, specijalno u sve vaše sposobnosti, emotivne i poslovne. Uskoro vam pristižu nove prilike, ne gubite strpljenje.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...