SRS: Vučić funkcionere SNS „poslao u četvrti red“

100

Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić izjavio je danas da u nedelju u Novom Sadu, na proslavi 11 godina od osnivanja Srpske napredne stranke (SNS), u prvim redovima nije bilo funkcionera SNS jer „ne služe na čast i prave afere“, kao što je to činila i prethodna vlast.

Mirčić je na sednici Skupštine Srbije to izjavio izazvan govorom poslanika Aleksandra Markovića (SNS) o postupcima dela opozicije koja je nekada bila u vlasti.

„Poznajući Aleksandra Vučića mnogo duže godina nego što ga kolega poznaje, tvrdim da bi bio srećan i ponosan da uspešnu Vladu stavi u prve redove, da vas koji bi služili na čast stavi u prve redove, bar da vas u krupnom planu prikaže kamera, ali pravite mu afere, bavite se kriminalnim radnjama, nema šta ne radite, isto kao što su radili (Dragan) Đilas i ostali pojedinci iz vaših redova to rade“, rekao je Mirčić.

On je pitao ima li „većeg kriminalca i lopova“ od Zorane Mihajlović i kazao Markoviću da pogleda kakav im je sastav Vlade i kakav im je ministar za zdravlje Zlatibor Lončar.

Mirčić je kazao da je i opozicija isto tako nadmena kao i naprednjaci i puna sebe i ukazao im da mogu da dožive istu sudbinu kao i prethodna vlast, ako nastave tako da se ponašaju.

„Vidite da vas je Vučić poslao u četvrti red (na obeležavanju 11 godina stranke), već se i on kao radikal distancira od vas“, rekao je Mirčić i dodao da bi ih on poslao u galeriju da ih ne vidi niko i da kamere ne mogu da ih snime.

On je pozvao naprednjake da ne zamajavaju više radikale koji dolaze na sednice i ne pričaju više ljudima iz prošlosti, već da se okrenu dnevnom redu na kome se između ostalog danas raspravlja o amandmanima na izmene i dopune Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...