Težak incident na liniji 50: Čovek udarao vozača autobusa u glavu

141

Vozač autobusa javnog-gradskog prevoznika na liniji 50 fizički je napadnut juče oko 8.40 časova u naselju Braće Jerković, saznaje „Blic“.

Kako se navodi, težak incident se dogodio kada se autobus Konzorcijuma privatnih prevoznika kretao u smeru ka Banovom brdu.

Nakon nesporazuma u saobraćaju, vozač putničkog vozila je nekoliko puta udario vozača autobusa u glavu, nanevši mu telesne povrede, a kako su naveli iz Konzorcijuma, njihov radnik je od zadobijenih povreda čak i izgubio svest.

„Radi se o izuzetno dobrom i poštenom čoveku, koji je ni kriv ni dužan dobio nekoliko udaraca u lice“, rekli su iz Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Policija je izašla na lice mesta, a tokom uviđaja utvrđeno je da je, dok je autobus stajao, vozač automobila prišao autobusu i kroz prozor udario vozača.

„Zahvaljujemo se policijskim službenicima koji su u najkraćem roku izašli na teren, a svakako osuđujem ovakav način rešavanja nesporazuma u bilo kojoj situaciji, posebno u saobraćaju“, rekao je Drago Tošić ispred Konzorcijuma privatnih prevoznika.

„Vozaču su nanete povrede na njegovom radnom mestu, te pozivamo nadležne organe da rasvetle sve okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja“, kazao je Tošić.

 

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...