Muškarac iz Bratunca uhapšen zbog pretnji Aleksandru Vučiću

305

Na području Bratunca pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske uhapsili su muškarca zbog sumnje da je preko društvenih mreže pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarima televizije „Hepi“ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili su M. M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija, izjavila je načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a RS Mirna Miljanović.

„Postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Fejsbuk< napravilo više objava u kojima je uputio prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije ‘Hepi’ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević“, istakla je Miljanovićeva, prenosi RTRS.

Prema njenim rečima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi lice lišeno slobode, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delima.

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, dodala je Miljanovićeva.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...