Bastać demantovao opužbe venčanog kuma Lazara Lešnjaka

669

Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać demantovao je optužbe koje je na njegov račun izneo njegov kum Lazar Lešnjak, koji ga je optužio za fizičko maltretiranje, mučenje i prebijanje.

„Povodom netačnih i izmišljenih izjava Lazara Lešnjaka, pozivam tužilaštvo i policiju da hitno ispitaju sve njegove navode, s obzirom na to da sam u video-izjavi optužen za teška krivična dela. Svi ovi napadi i laži koje se već mesecima plasiraju, samo da bi me u javnosti predstavili, najpre kao pripadnika crnogorskog klana, potom kao čoveka koji krade novac za lečenje dece, i na kraju kao nasilnika, režirani su u Vučićevoj kancelariji zla“, stoji u saopštenju.

On ocenjuje da je „interesantno da se najnovija montirana afera“ dešava samo dan nakon što je skinuo plakat sa likom Aleksandra Vučića i Milorada Dodika.

„I samo nekoliko dana nakon što sam najavio da ćemo telima braniti i odbraniti Stari savski most“, naveo je Bastać u saopštenju.

Ranije danas, Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća i njegov doskorašnji saradnik, optužio ga je za mučenje i fizičko prebijanje. Prema njegovim rečima Bastać je uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu.

Rekao je da je Bastaću novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je navodno preživeo pakao.

Bastać ga je, prema njegovim trvdnjama, vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio i davio. Prema tim optužbama, „sve je to trajalo čitavu noć, čitavih devet sati“.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...