Svi horoskopski znaci će biti pod uticajem retro Merkura u Škorpiji, a evo i na koji način!

Danas započinje svoj retro hod i trajaće do 20. novembra

99

Ovan
Retro Merkur će vam doneti probleme sa dugovanjima, koja su zaostala ili koje ste napravili u skorije vreme. Takođe, otvara pitanja bliskosti i budućnosti sa partnerom.

Bik
Mnogi će ući razne nesporazume i svađe sa partnerima, neke teme iz prošlosti će sigurno biti potegnute. Mogući su dramatični prekidi veza.

Blizanci
Ukoliko nemate jasan plan i cilj ne započinite ništa do 20. novembra. Moguć je lak upad u manipulativne zamke i loša komunikacija na poslu koja vodi u probleme.

Rak
Rakovi će biti okrenuti ka partnerima i to onim koji su tek ušli u njihov život. Moguće su loše organizacije druženja i izlazaka, a oni koji imaju decu sada prolaze kroz niz problema.

Lav
Lavovi u porodičnom domu otkrivaju neke tajne, specijalno one vezane za partnere. Biće nekih razgovora koji će dovesti do novih početaka ili završetaka.

Devica
Pojavljuju se sumnje, spcijalno u informacije koje stižu. Moguća su odlaganja putovanja, loše reakcija na stres i nesporazumi sa najbližom okolinom.

Vaga
Moguće je kašnjenje isplata, pojava novih dugova, kao i iznenadnih troškova. Ne bi trebalo ulagati novac u nešto novo ili kupovati nove stvari.

Škorpija
Izražen ego i tvrdoglavost neće ni ovaj put izostati. Potrebno je biti surovo racionalan tokom ovog tranzita.

Strelac
Mnogi Strelčevi će otkriti neku tajnu koja može da ih poremeti. Mogući su problemi sa spavanjem i svakodnevnim funkcionisanjem.

Jarac
Moguće su svađe sa prijateljima i generalno loša komunikacija u grupama (na poslu, u društvu i sl.). Zakasnela realizacija nekih poslova će sada izazivati najveću nervozu.

Vodolija
Mnoge Vodolije će biti izazvane na poslu i to zbog puta koji vodi do uspeha. Bitno je ne otkrivati planove za napredovanje karijere.

Ribe
Mnoge Ribe će sada morati da odlažu putovanja, da se bore sa administrativnim problemima, a neke će imati problema i zbog sudskih postupaka. Takođe, preti opasnost od svađe sa rođacima.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...