Evo šta će Venera u Strelcu doneti svim horoskopskim znacima!

Očekuje nas period ljubavnog zanosa i zaljubljivanja!

93

Ovan
Moguće su veze na daljinu ili veze sa osobama koje nikako ne mogu da budu „uhvaćen“. Sigurno je neko zaljubljivanje, ali razvoj svega očekujte malo kasnije. Ukoliko ste zauzeti ovo daje mogućnost ponovnog zaljubljivanja u partnera.

Bik
Očekivaćete od partnera ili simpatije više nego što može da pruži. Bolje bi bilo da radite na otvranju i komunikaciji u vezi sa očekivanjima.

Blizanci
Nema potrebe da napominjemo da ova aspektura vama donosi mogućnost da imate nekoliko partnera ili simpatija istovremeno? Ukoliko ste slobodni očekujte vrlo interesantne događaje i osobe.

Rak
Ukoliko ste u vezi moguće je da počnete da flertujete sa strane i da se malo više zanesete. Ako ste slobodni obratite pažnju na nekoga ko vam se predstavlja kao prijatelj, možda ima nešto više tu.

Lav
Prilv pozitivne energije i dešavanja na polju zabave i veza vas mogu odvesti u nerelana očekivanja. Otvorite dobro oči.

Devica
Želite da sve bude malo intimnije. Ako ste u vezi povlačite se sa partnerom u kuću, ne želite puno da izlazite. Slobodne Device dolaze u kontakt sa nekim iz prošlosti.

Vaga
Pazite se obećanja u kojima idete preko svojih mogućnosti. Bićete šarmantni toliko da ćete privlačiti mnoge.

Škorpija
Osećate se dobro i pozitivni ste. Ovo može privući osobu koja je potpuno drugačija i koja vas neobjašnjivo privlači.

Strelac
Osećaćete euforiju ma šta god da se dešava. Ovaj aspekt lako može da izbriše vaše granice i da vas gurne na ne tako prijatna mesta.

Jarac
Neki će ući u tajne veze, a neki će se samosažaljevati u velikom stilu. Tokom ovog tranzita bitno je odrediti tačno šta želite i koga želite.

Vodolija
Proširićete krug prijatelja i poznanika. Prijaće vam druženje, a tokom svega toga pojaviće se neko ko će vam se dopasti. Zauzeti će želeti malo da „odmore“ od pratnera.

Ribe
Ako ste slobodni pojaviće se neko ko ima neku „reputaciju“. Ona može biti i dobra i loša, ali je bitno da se ne zalećete jer će sve u statu biti bajkovito.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...