Nova stranka: Režimu interes vlasnika Er Srbije ispred interesa građana

105

Nova stranka saopštila je povodom vesti o ukidanju tri linije avio-prevoza na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“, da je postalo jasno da režim stavlja interes vlasnika kompanije Er Srbija ispred interesa građana i državne ekonomije.

Nova stranka ocenila je da sramno zvuče tvrdnje predstavnika vlasti SNS-a koji su, kako je navela, svojevremeno širili laži kako Grad Niš nema dovoljno novca da razvija aerodrom i da je u interesu svih da država preuzme upravljanje njime, kada je i više nego očigledno da je taj potez uništio aerodrom „Konstantin Veliki“.

Niški odbor Nove stranke podsetio je na „nedopustive uvrede“ predsednika države Aleksandra Vučića koji je u više navrata građane Niša, koji su se civilizovano borili za svoj aerodrom, nazivao „onima koji samo dižu dreku“.

„U zarobljenoj državi, koju vode isključivo mutni dogovori i tajni ugovori, bilo je na žalost i očekivano da će finansijski interesi ‘Vučićeve arapske braće’ i ovoga puta kao i u slučajevima rušenja Savamale i projekta Beograd na vodi, biti stavljeni ispred interesa građana koji ostaju zatočenici režima i sada im se uskraćuje čak i mogućnost da putuju“, navedeno je u saopštenju.

Odbor Nove stranke Niš apelovao je na sve građane da i ovoga puta ustanu i pridruže se u borbi za poboljšanje izbornih uslova koji bi na prvim sledećim izborima zadali ozbiljan udarac režimu, kao što su se oduvek hrabro suprotstavljali urušavanju svog grada i svoje države.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...