Bastać: Policija me još nije zvala, Lešnjak je ucenjen, ali ne znam čime

302

Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je u „Utisku nedelje“ da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak ističući da se to, o čemu Lešnjak govori, nikada nije dogodilo.

„Ja sam spreman da odem na informativni razgovor u policiju i verujem da posle toga neće više biti osnova da o bilo čemu pričamo, jer sve što stiže kao optužba je potpuna besmislica. Sve to što priča Lazar Lešnjak se nije nikada dogodilo“, rekao je Bastać.

On je kazao da pretpostavlja da Lešnjak neistine iznosi jer je ucenjen, ali da ne zna čime.

„Što je ucenjen još ne znam, kao ni čime, ali ono što naravno jako čudno u celom slučaju, je da Lešnjak nije otišao u tužilaštvo da prijavi ili policiju, nego je otišao direktno kod Vesić Gorana, koji prethodnih nekoliko meseci spovodi kampanju da sam deo narko klana“, rekao je Bastać.

Pokrenut postupak protiv Bastaća zbog prebijanja kuma

On je kazao i da nije deo nikakvog crnogorskog klana i da nema ni rođaka koji pripada nekom klanu.

Bastać je kazao da o slučaju koji se njega tiče saznaje iz medija i da ga policija još nije kontaktirala, ali da očekuje da hoće kao i da „svakog dana dobije 10 ili 15 poruka da dolaze da ga hapse“.

„Ja znam da nisam najsimpatičnija osoba u opozicijii, da se možda nekim ljudima ne sviđam zbog svih stvari koje radim, ali nikada neću odustati, ići ću do kraja dok ne vidim leđa ovoj vlasti“, rekao je Bastać.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...