Device moraju da odlože neke odluke, dok Blizanci olako ulaze u flert

Dnevni horoskop za 04.11.2019.

82

Ovan
Prvi radni dan radne nedelje donosi malo dinamčniju atmosferu među prijateljima. Mogućnost svađe ili rasprave povećava prećutkivanje bitnih osećanja.

Bik
Posao ili zahtevni klijent prave mnogo problema već na samom poetku nedelje. Pripazite na novac, prebrzo ga trošite.

Blizanci
Posao vam ometa planove pa ste nervozniji. Lako ulazite u flert pa ako ste zauzeti, vodite računa da to ne ode predaleko.

Rak
Dobijate nove ideje, ali nikako da ih sprovedete u delo jer stavljate sve drugo na prvo mesto. Pratite intuciju danas, pomoći će vam poprilično.

Lav
Događaji unutar porodice ostavljaju snažan utisak na vas pa o tome razmišljate i dalje. Potrudite se da ne optužujete druge za sopstvene postupke.

Devica
Dobijate iznenadnu pomoć od najbližih i to vas najviše osnažuje. Sačekajte sa nekim odlukama, dajte sebi vremena da razmislite još malo.

Vaga
Imate neke nove uvide o sopstvenom životu i to će vam mnogo pomoći. Briga zbog novca je neosnovana, potrebno je da malo razradite neke ideje koje ste započeli.

Škorpija
Usmereni ste na sebe i svoje potrebe što vas čini potpuno odsečenima od okoline. Partner traži više slobode i prostora za sebe, što vam izaziva nepotrebnu ljubomoru.

Strelac
Danas vam je loš dan za komunikaciju pa bi bilo dobro da ne ulazite u teške teme. Ne otkrivajte nikome svoje planove.

Jarac
Opet imate pad samopuzdanja i to vam remeti mir. Pazite se nedefinisanih odnosa, iscrpeće vam energiju.

Vodolija
Preosetljivost i neusklađenost sa okolinom vas tera u povlačenje. Potrebno vam je vreme da saberete sve utiske od prethodnih dana.

Ribe
Posao je na vrhuncu i to vam daje elana da nastavite dalje. Ljubavni odnosi su pod uticajem retro Merkura pa vam se javljaju neki ljudi iz prošlosti kojima je potrebno da kažete ne.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...