Radulović: Vlast pokušava da zastraši sve koji prilaze štandu DJB

187

Predsednik DJB Saša Radulović poručio je danas da predstavnicima vlasti nije dovoljan samo medijski mrak kako bi sprečili građane da čuju poruke i politiku DJB, već pokušavaju i da zastraše one koji prilaze štandu tog pokreta.

„Prošlog ponedeljka, uz nasilnu pretnju, SNS vlast u Surčinu je pokušala da nas zastraši. Kada su čuli da ćemo nastaviti sa izlascima na ulicu i razgovor sa građanima, danas su izveli preko 50 SNS aktivista koji su mahom zaposleni u Opštini Surčin i javnom sektoru, i pokušali da zastraše građane da ne prilaze našem štandu“, rekao je Radulović, navodi se u saopštenju DJB.

Kazao je da uprkos tome narod prilazi i da se u odnosu na prethodne godine oseća da je strah manji, ali da se oseća i beznađe i to da ljudi „ne vide svetlo na kraju tunela“.

„Znajući sve ovo, EU zvaničnici i dalje redovno dolaze u Srbiju i svaki put izjavljuju da ‘Srbija ide u dobrom pravcu’“, rekao je Radulovć.

On je ocenio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić politiku Srbije podredio nemačkoj politici koja od Balkana pravi „svoju koloniju jeftine radne snage u koju će naseljavati migrante za svoje fabrike za motanje kablova“.

„Zbog toga i ima bezrezervnu podršku EU. Nemačka nema boljeg političara u Srbiji od Vučića da sprovodi njihove interese i zato ga nikada neće pustiti niz vodu“, rekao je Radulović.

Radulović se sa potpredsednicom Pokreta Hanom Adrović priključio akciji opštinskog odbora DJB Surčin koji svakog ponedeljka na štandu razgovara s građanima te opštine

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...