Sutra bez vode delovi Savskog venca, Starog grada i Zvezdare

95

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, u sredu, 6. novembra, od 8 do 20 sati bez vode će biti potrošači na parnoj strani Ulice kraljice Natalije (između Balkanske ulice i Ulice zeleni venac), saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istoga dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Bulevaru vojvode Bojovića (od Ulice Tadeuša Košćuška do donjeg Kalemegdana – okretnica tramvaja). Na opštini Zvezdara, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Mis Irbijevoj (između ulica Vojislava Ilića i Marčanske), Dr Velizara Kosanovića (između ulica Paje Jovanovića i Učiteljske), Dolenjskoj, Jelene Mioč, Kovačevoj i Svetog Klimenta.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Izvor Infobrif/Beoinfo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...